17 Ocak 2010 Pazar

Son Günlerin Modası..



Bugünlerde moda; Galatasaray'a saldırmak.. Televizyonlarda ve gazetelerde gün geçmiyor ki bir haber çıkmasın. Haber aslı olunca bir anlam taşır ama bu haberler saldırı amaçlı olunca mide bulandırıcı oluyor, insanları soğutuyor..

İşte bu saldırıların odak noktası olan Galatasaray Futbol Takımı hakkında konuşalım isterseniz.

Başında dünyanın en büyük 10 teknik direktörü arasında gösterilen Frank Rijkaard.. Hiçbiryerde görmediği bir şekilde eleştiriliyor. Kimbilir bazıları O'nun Barcelona'da yaptığı gibi bir sistem takımı yaratmasından çekiniyor. Baltalama ve yıldırma politikalarını sonuna kadar kullanıyorlar.

Futbol cambazı Keita hakkında O'nun ne kadar asabi bir oyuncu olduğu üzerinde duruyorlar. Hatta zamanında bu kulübün ekmeğini yiyen şişko eski futbolcu bozuntuları çıkıp, -bu normal bir oyuncu- deme cesaretini bile gösterebiliyor. Kim bilir belki de bu oyuncu zamanında para için -zaten ben çoçukluğumdan beri bu takımı tutuyorum- dediği günleri, kendi karekterini unuttu bu insanlar sanıyordur..

Kewell hakkında -hasta- dediler, -ölür- dediler. Baktılar olmuyor -60 dakikalık oyuncu- dediler. Baktılar yine olmuyor, bu sefer adamı dünyada transfer etmedik takım bırakmadılar. Herhalde Kewell menajerlerine dese bu kadar haber yaptıramaz. Ki O öyle bir fenomen bir insan ki bu söylentilerden rahatsız olduğunu, sadece amacının futbol oynamak olduğunu söyledi. Belki de basın, padişah kavuğu giyip idmanlarda maymunluk yapmadığı için gitmesini istiyordur.

Elano, Brezilya Milli Takımı için ne kadar önemli bir oyuncu iken bizim o çok bilen bohem basınımız adam hakkında yazmadıklarını bırakmadılar. O'nun 50 metre öteye attığı ayağa pasları görmezden gelip akıllarına ne gelirse yazdılar. Acaba oyunun yönünü bu kadar hızlı değiştiren bir adam birilerinin işine mi gelmedi? Kimbilir gece alemlerinden yorgun düşen futbolcularının, o yönü değişen ataklara karşı koyamayacağından korktular belki de..

Arda gibi son zamanların kısır Türk futbolunda parlayan yıldızını her alanda yıpratmak istediler. Hakkında kendi köşelerinde akıl almaz yazılar yazdılar ama unuttukları birşey vardı. Bu futbolcu Türk Milli Takımı forması giyiyor. O'nu eleştirip yok etmeye çalışan at gözlüler acaba bu milleti ne kadar çok seviyor ya da bu ülkenin evladı mı ?

Neyse bütün bunlara rağmen amacımız kendi yolumuzda gitmek olduğu sürece, rakibi yok etmek için her türlü oyunu oynamadığımız sürece, biz daha çok Avrupa'dan kupalar getirirken, onlar Türkiye Kupası'nı bile müzelerinde göremezler..

ultrAslan gogociga

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder