15 Ocak 2010 Cuma

Transfer Daha Bitmedi!



Röportajın videosu;

Adnan Polat: Transfer daha bitmedi



Hemen tebrik edelim yeni transferiniz Lucas Neill. Neler söyleyeceksiniz transfer bitti ?

Adnan Polat: Transfer bitmedi, transfer her zaman devam ediyor.

Lucas Neill transferi sona erdi, o konuda neler söyleyeceksiniz?

Adnan Polat: Epey uğraştı, sağolsun Haldun'un 23 Aralık'tan beri Türkiye'ye dönmesini yasakladık, mani olduk, çok uzun uğraşlar verdi. İhtiyacımız olan bir mevkide iyi bir stoper aldığımızı düşünüyorum. Dün akşam saat 02:00'de bitti. Zaten bizim bütün trasnsferlerimiz akşam 21:00 ile gece 03:00 arası bitiyor, sağolsun Haldun öyle bir dönemi seçiyor. Telefon trafiğiyle pazarlıklar uzun zamandır sürüyordu, bitti. Şu dönemde böyle bir transfere ihtiyacımız vardı. Lucas Neill'i zaten tanıtmama gerek yok, herkes biliyor. Galatasaray'a çok faydalı olacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun diyorum.

Santrafor beklentisi var. Santrafor transferi de olacak mı?

Adnan Polat: Şimdilik bu kadar söyleyelim. Birşeyler olursa zaten haberiniz oluyor.

Son olarak Kewell sözleşmesini uzatacak mı? Kewell'in durumu belli oldu mu?

Adnan Polat: Kewell ile ilgili bir öngörüşme yapıldı. Kamptan sonra menajeri gelecek görüşeceğiz. Kewell, Türkiye'de kalmak istiyor. Tabi medyada o kadar büyük speküslayonlar yapılıyor. Menajeri gelecek görüşeceğiz, rakamlarda mutabakata varılırsa tabii ki Kewell'in Galatasaray'da kalmasını istiyoruz. Hem futbolcu kalitesi olarak kalitesinden memnunuz, hem insan kalitesi olarak çok önemli kişiliğe sahip bir sporcu. Takım arkadaşları çok seviyor, lider bir sporcu, farklı mevkilerde oynayabiliyor. Anlaşabilirsek Galatasaray için de, Kewell için de iyi olur. İnşallah anlaşırız.

Kulüplerin gelirleri artınca yıldız transferler de olacak herhalde?

Adnan Polat: Esasında hem iyi, hem tehlikeli bir durum bu. Gelirler artınca daha büyük transferlere bütün kulüpler yönelecek ama bu yönelme belli bir akıl ve mantık çerçevesinde olmalı diye düşünüyorum, saçmamalı kimse ama yine de saçmalıklar olacaktır diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder