31 Ocak 2010 Pazar

Denizlispor - GALATASARAY: 1-2



Denizlispor 1 - 2 GALATASARAY
18' Arda Turan
62' Jo Alves



Doğumgünün kutlu olsun Kaptan..
Sana bok atmaya çalışanlara hala usanmadan kapakları takıyorsun ya helal olsun sana..



Hoşgeldin Jo..
Attığın gol dışında ileri uçta sürekli hareket halinde olup takım arkadaşlarına boş alan yaratman da gecenin güzelliklerindendi..



Hoşgeldin Giovani..
Topu ayağına aldığında neler yapabileceğini oyunda kaldığın sürece fazlasıyla gösterdin. Jo'nun attığı goldeki payın yadsınamaz. Ne yalan söyleyeyim Ribery'i hatırlattın bana..
(Arda da çok iyi öğretti maçtan önce yumruk şovu kendisine)



Leo Franco..
Geldiğin günden beri bir tane gollük pozisyonu engelle be arkadaş. Bu kadar vurdumduymaz, bu kadar lakayıt hareket etmeni anlamıyorum. Resmen -beni gönderin- diyorsun yahu. Yediğin golü Aykut yemiş olsaydı darağacını çoktan kurmuş asıyorduk Aykut'u! Sarı kart yiyorsun, hakemi alkışlıyorsun! Orda hakem 2.sarı kartı verse kim ne diyebilir? 2-1 öndeyiz ve maçın son dakikasında ceza sahası dışında rakip forvete çalım atmaya kalkıyorsun! Allah'tan Youla'nın sırtına çarptı da kötü bir sürprizle karşılaşmadık. Bu kadar sorumsuzluk sahibi olamazsın arkadaş burası Galatasaray! Sen bu halinle kalede görev alırken, Aykut ve hele ki Ufuk'a cidden ayıp ediliyor. Bir de üstüne üstlük yabancı kontenjanımızı işgal ediyorsun. Umarım tez zamanda sözleşmenin feshedildiği müjdesini alırız yöneticilerimizden.

Jo'nun golü:


Maçın son dakikalarında Arda'nın çalım showu:


Yapma bunu Arda yapma bunu..
Sen bunu yaptıkça yorumcu amcalar ağızlarından pis salyalarını akıta akıta sana saldırıyorlar.
Eski futbolcu amcalara selam olsun.

Metin'in izindeyiz, Arda'nın peşindeyiz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder