13 Haziran 2009 Cumartesi

Basketbolda Transferler



Okan Çevik Galatasaray Cafe Crown'da

''Geçen sezon Galatasaray Bayan Basketbol Takımı’nın başında FIBA Eurocup şampiyonluğu yaşayan ve bu alanda ilk Avrupa kupasını ülkemize kazandıran Okan Çevik, yeni sezonda erkek basketbol takımımız Galatasaray Cafe Crown’ın baş antrenörlük görevine getirilmiştir.

Koray Mincinozlu’ya geçen sezon takımımıza verdiği hizmetler için teşekkür eder, Okan Çevik’e yeni görevinde başarılar dileriz.''

Koray Hoca'nın başarısızlığı gün gibi aşikardı, üstüne üstlük Efes Pilsen'le oynanan son play-off maçında taraftarlarımızla girdiği diyalog bardağı taşıran son damla oldu. Ama bu geçişte biraz garip oldu. Son 2 senedir basketbola yapılan yatırımlara karşılık bir başarı elde edilememesi sanırım küçülmeye gittiğimizin bir işareti. Bayan basketbol şubesinin coach'luğuna kimin geleceği ise belli değil. Basketbolda önümüzdeki sezon karışık günler bizi bekliyor gibi. Tek temennimiz yanılmamız ve Okan Hoca'nın başarılı olması.



Evren Büker Galatasaray Cafe Crown'da


''Galatasaray Cafe Crown, Oyak Renault'nun şutör guardı Evren Büker’le anlaşmaya vardı. Yeni sezonda Galatasaray Cafe Crown formasıyla mücadele edecek olan Evren Büker'e başarılar dileriz.''


24 yaşındaki Evren sırasıyla; Makospor, Yeşimspor ve Oyak Renault formalarını giymiş. Geçtiğimiz sezonu 13.1 sayı, 4.4 ribaund, 4.0 asist ortalamaları ile bitirmiş. İnşallah Galatasaray forması altında başarılı olacaktır. Hayırlı olsun. Ayrıca Mert Uygun GSTV'de önümüzdeki hafta 2 yerli oyuncuyu daha açıklayabiliriz dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder