5 Temmuz 2009 Pazar

Zayton Cup | Galatasaray - Al Ahly: 1-0



Zayton Cup'ın açılış maçında, Mısır'ın son 5 yılının şampiyonu Al-Ahly takımını 34. dakikada Barış'ın attığı penaltı golüyle 1-0 mağlup ettik.

Galatasaray: Orkun, Uğur, Emre Güngör, Servet Çetin, Alparslan Erdem, Barış, Mustafa Sarp, Emre Çolak, Aydın, Erhan Şentürk, Yaser



Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, oynanan oyundan memnun olduğunu ifade ederek, "İyi bir takıma karşı oynadık. Turnuvaya iyi başladık. İlk yarıdan çok memnunum, görmek istediğim çok şeyi gördüm. Hazırlık dönemindeyiz çalışmalar devam ediyor" dedi.

Genç oyunculara her zaman ilgi duyduğunu ve kendisi için çok önemli olduğunu da belirten Rijkaard, "Milli takım futbolcuları henüz aramıza katılmadı. Hazırlık döneminden sonra genç oyunculardan bazıları ile yollarımız ayrılacak. Ancak A takıma gelecek olanlar da olacak. Genç futbolcular için bu tür karşılaşmalar büyük bir fırsat. Galatasaray altyapısı çok iyi. Mısır'ın en güçlü ekiplerinden biriyle oynadık. Eksik futbolcuları olmasına rağmen, iyi bir maç çıkardılar. Takım olarak iyi durumdayız. Son yapacağımız maçta milliler de forma giyecek, gençlerle birlikte oynayacaklar" diye konuştu.


Emre Çolak'ın bu şutu gol olsa ne de güzel olurmuş...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder