27 Temmuz 2009 Pazartesi

2009-2010 Sezonu Formalarımız



2009-2010 sezonunda giyeceğimiz formalar ve Galatasaray Store'un kış kreasyonu Kalamış Tesisleri’nde düzenlenen özel bir geceyle tanıtıldı. Cem Davran’ın sunuculuğunu yaptığı geceye Başkan Adnan Polat, yönetim kurulu üyeleri ile yaklaşık 400 davetli katıldı.



Klasik parçalı, beyaz ve mor olmak üzere 3 formamız tanıtıldı gecede. Ayrıca Başkanımız Adnan Polat, 2010 Ocak ayında 4.formamızın piyasaya çıkacağını ve bu formayı taraftarlarımızın oylarıyla belirleyeceklerini söyledi.



Mor forma için, aylardır forum sayfalarında çeşitli tartışmalar yaşanıyordu. Bu akşamki tanıtım gecesinde ise Frank Rijkaard ve Milan Baros espriyle karışık mor formaya gönderme yaptılar.


Frank Rijkaard: ''Rakiplerimizin kafası karışacaktır bu formayla bizi sahada görünce, bunu avantaj olarak kullanacağız.''


Milan Baros: ''Sahada 11 tane kaleci olacağız.''



Gecenin sunuculuğunu yapan Cem Davran, Arda Turan ve Işıl Alben'e mor formayla ilgili fikirlerini sorduğunda ise her iki oyuncumuz gerçek birer taraftar olduklarını gösterdiler.

Arda Turan: ''Bu formaları dışarıda giyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü biz her zaman parçalı formadan yanayız.''
Işıl Alben: ''Arda'ya katılıyorum. Parçalı forma her zaman tercihimizdir.''

Aslında ilginç bir detay var ve sanırım çoğu kişi bunu farkedemedi. Parçalı forma her zaman ilk tercihimiz olacaktır ve ona asla lafımız olamaz. Ancak bu sezon kullanacağımız parçalı forma kombinasyonunu kısaca bir anlatayım;

* Parçalı üst forma
* Beyaz şort
* Sarı-Kırmızı tozluk
* Forma arkasındaki yazı beyaz renk olacak

Buyrun;


Parçalı formada bu kombinasyon için ricalarımızı, ısrarlarımızı dikkate alan yönetimimize teşekkürü bir borç bilirim.

Ayrıca yine bu akşam tanıtılan kış kreasyonumuzdan aslan temalı poları ve enine ince çizgili sweati beğendim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder