4 Temmuz 2009 Cumartesi

Lincoln defteri kapandı!


Başkanımız Adnan Polat, Cuma akşamı Show TV ana haber bültenine bağlanarak, Ali Kırca'nın sorularını yanıtladı. Programın en önemli noktası kuşkusuz Lincoln hakkında geçen diyalogtu ve başkanımız, artık Lincoln defterinin bir daha açılmamak üzere kapandığının müjdesini vererek son noktayı koydu. Artık ne halt yerse yesin Lincoln efendi! Hatta giderken Yeni Açık tribünündeki yandaşlarını da götürsün paşazade!

Ali Kırca: Net bir cevap almak istiyorum. Lincoln'un durumu. Lincoln şuan halen Galatasaray'ın futbolcusu mu ve önümüzdeki dönem Galatasaray'ın futbolcusu olarak kalacak mı? Kendisiyle temas kurdunuz mu herşeyden önce?

Adnan Polat: Tabi kurabiliyoruz kendisiyle temas. Galatasaray'ın da şuan sözleşmeli futbolcusu ama gelecek sezon Lincoln kesinlikle Galatasaray formasını giyemeyecek.

Ali Kırca: Kesin mi?

Adnan Polat: Bu kesin evet. Kararımız bu yönde.

Ali Kırca: Peki bir başka takıma satışı konusunda görüşmeleriniz sürüyor mu?

Adnan Polat: Hayır şuanda öyle birşey yok ama başka takıma satılsa da satılmasa da Lincoln Galatasaray takımıyla antremanlara çıkamayacak, Florya tesislerine giremeyecek. Eğer İstanbul'da olursa biz kulüp olarak sözleşmemiz gereği olan O'nun antreman ihtiyaçlarını başka bir yerde muhakkak ki gidereceğiz. Sözleşme vecibelerimizi yerine getireceğiz ama Galatasaray forması Lincoln için bitmiştir.

Ali Kırca: Neden gelmediği konusunda siz kendisiyle görüştünüz mü?

Adnan Polat: Ben kendisiyle görüşmedim, arkadaşlarım görüştü.

Ali Kırca: Ne diyor, neden gelmiyor?

Adnan Polat: Her sezonun başında veya her izin dönüşünde Lincoln'un ailesinde muhakkak önemli bir rahatsızlık, bir hastalık, birşeyler oluyor. Yani mazaretler üretebiliyor. Biz artık bu mazaretleri dinlemek istemiyoruz. Futbolcumuza biz gerekli önemi, ehemmiyeti gösterdik ama O aynı şekilde bize profesyonelliğinin gerektiği şekilde davranmadı. Galatasaray kulübünün kapıları O'na kapandı. Artık inşallah kendine yeni bir kulüp bulur, yeni bir kulüpte futbol hayatına devam eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder