28 Şubat 2010 Pazar

Efsane Kaptan (mış mış mış mış)

Camiamızda güzel icraatler yapılıyor. Hakkını verelim Adnan Polat ve ekibi tarihimizde görmediğimiz mali politika içerisindeler. Projeler de cabası.. Doğrunun yanında hata yapılmıyor mu? Elbette arada hatalar yok değil. Bu hatalardan en sonuncusu ve belki de Zafer Kalaycıoğlu tercihi kadar saçma bir tercih olan; Tugay Kerimoğlu! Altyapının başına geçirilmiş Tugay. Sırada kim var başkan? F.Akyel mi? Yoksa Sergen mi? Yoksa yoksa ''Küçük'' Hakan mı?

Nereye baksam, vay efendim efsane kaptan yuvasına döndü; vay efendim efsane Tugay altyapının başına geçti. Ağustos ayında yaptığı röportajı ne çabuk unuttunuz be insanoğlu? Yıllarca bu kulübe hizmet edip, geçen sezonun son maçı olan Sivas maçında yıllar sonra Kapalı'ya doğru koşarken hepimiz sevgi gösterilerinde bulunup, pankartlar açarken; bu ''Efsane'' dediğimiz zat-ı muhterem verdiği röportajda ''Galatasaraylıyım'' dememiştir, diyememiştir!

MARATON.COM.TR: Çok net bir şey sorabilir miyim o zaman, futbolu da bıraktığınıza göre, hangi takımlısınız?

TUGAY KERİMOĞLU: Ben en fazla bana saygıyı ve sevgiyi gösteren takımın taraftarıyım. Herhangi bir kulüpte yokum şu an.

MARATON.COM.TR: Daha net bir cevap alamaz mıyız?

TUGAY KERİMOĞLU: Daha bundan güzel net cevap olur mu?

MARATON.COM.TR: G.Saraylıyım diyemiyor musunuz?

TUGAY KERİMOĞLU: Ben G.Saraylıyım derim. Niye diyemiyim ki? Ben Beşiktaşlıyım da derim, Fenerliyim de derim.

Bu mu sizin efsaneniz? Bu mu sizin kaptanınız? Futbolu bırakmasının ardından gelebilecek teklifleri değerlendirme adına daha maçın başında golünü atan bu insan mı sizin -efsane kaptanınız-? İnsanoğlu ne balık hafızalı arkadaş. Madem bu adam efsane oluyor, ''yuvana hoşgeldin kaptan'' denilebiliyor, F.Akyel'e de kucak açalım! Sergen'e de kucak açalım! ''Küçük'' Hakan'a da kucak açalım! Hatta ve hatta utanması olmayanlar varsa bi 10 sene sonra e.b.'yi de sahiplensinler! Nasıl olsa onlar da ''profesyonel'' olarak bu formayı terlettiler!!

Dipnot: Bu röportajı Emre Utkucan gerçekleştirmişti Ağustos ayında. İnanmayanlar varsa da gitsin araştırsın ''profesyonel'' efsane kaptanını!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder