16 Mart 2010 Salı

Tahriklere Kapılmayalım, Galeyana Gelmeyelim


(ultrAslan forum'dan alıntıdır)

2 hafta sonra malum takımla oynanacak olan maçta dikkatli olmamız gerekiyor.

- Rakip futbolcular tarafından Galatasaray taraftarı tahrik edilerek gergin bir ortam oluşturulacak (geçen sene kaleci Volkan'ın yaptığı türden hareketleri unutmayalım)

- Özellikle köşe atışlarında en ufak bir olayda (üzerine herhangi bir madde gelmemesine rağmen) Alex kendini yere bırakacak (önceki sene inönü stadındaki bjk maçında bunu yapmıştı)

- Galatasaray taraftarı içine sızacak rakip taraftarları özellikle köşe bayrağına yakın tribünlerden köşe atışları sırasında bozuk para, pet şişe gibi maddeleri sahaya atarak hem diğer taraftarları galeyana getirecek, hem de rakip futbolcuların tiyatrosu için ortam oluşturacaktır.

Burada Galatasaray taraftarının çok uyanık olması gerekiyor. Rakip futbolcuların amacı bu maçta puan almaktan çok Galatasaray'a nasıl ve ne kadar çok saha kapama seyircisiz ceza verdiririz olacaktır.

Ligin son haftalarının yaklaştığı bu döndemde oyuna gelmeyelim.

Bu nedenle özellikle Yeni Açık'ın iki köşe bayrağına bakan taraftaki tribünlerde çok uyanık olmak ve yabancı madde atanları anında tespit edip etkisiz hale getirmeleri gerekiyor. Kapalı ve Numaralı tarafındaki köşe göndere yakın tribünlerde çok fazla sorun olacağını düşünmüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder