14 Mart 2010 Pazar

Oğlan Bursanın Yavşak Kardeşleri



GALATASARAY 3-0 lan bursanın yavşak kardeşleri

Her zaman kardeşiz zart zurt deyip, maça 3 saat kala yaptığınız kahpelik ne unutulacak, ne de unutturulacak! Dua edin, döner bıçaklarıyla saldırdığınız 23 yaşındaki kardeşimiz yaşasın. Yoksa; hoşgeldin holiganizm... Bundan sonraki gelişlerinizde de iyi bir şekilde ağırlanacağınızı düşünüyorsanız; herkes götüyle güler size.

İstanbul takımlarının taraftarları deplasmana gidecek olsa; gittiği şehirin girişinde otobüsleri durdurup en uç noktasına kadar arama yapan polisler, İstanbula'a gelen deplasman otobüslerine ne diye arama yapmazlar? Hadi arama yapmadın, şerefsizler de döner bıçaklarıyla sokağa dalıp, taraftarlara saldırdı.. Ne diye Galatasaray taraftarlarına biber gazı sıkarsın?? Bu mu sizin adalet dağıtma yönteminiz?? Şayet o yaralanan arkadaşımızı kaybedersek bunun tek sorumlusu İstanbul Emniyeti'dir.

Hele o kapalı tribünde maçtan sonra; ''beşiktaşlıyız biz adamı s..eriz'' diyen embesile ne demeli? Kendini tribünden aşağıya bırakman hayatta kalmana vesile olmuş. Her ne kadar kolunda, kafanda kırıklar ve çatlaklar olsa da yaşayacağın günler varmış daha. Boşuna demiyorlar; ''alkol bu, şişede durduğu gibi durmaz'' diye...

Maç içerisinde de gol yedikçe Bursa lehine tezahurat yapıp, şampiyon olamayacağımıza ilişkin tezahuratlar yapıyorlar. İçinizdeki ezikliği bastıramayıp, masturbasyon yaparak Bursa'yı desteklediğiniz sürece küme düşme potasında yer alıp bol bol hesap kitap yaparsınız.

Maçın kendisiyle alakalı söylenecek 2 cümle var;

İnsan mısın Keita ?

Return Of The King; Milan Baros.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder